مترو پردیس در انتظار برداشتن آخرین مانع

گزارش پردیس امروز به نقل از ایسنا، تمامی مجوزهای آغاز عملیات اجرایی مترو تهران ـ پردیس اخذ شده و فقط در مسیر تونل ورودی پردیس بالای جاجرود باید ۵۰۰ اصله درخت جابه‌جا شود که انجام آن منوط به دریافت مجوز از سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران است.

پروژه مترو تهران ـ پردیس ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ توسط هیات دولت به تصویب رسید. این پروژه به طول ۲۵ کیلومتر و دارای دو ایستگاه در مسیر است که هزینه اجرای آن ۴۲۰۰ میلیارد تومان تخمین زده می‌شد اما بنا به گفته مهدی هدایت ـ مدیرعامل شرکت عمران پردیس ـ به دلیل تاخیر به وجود آمده این رقم به ۵۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است. عملیات اجرایی این طرح به عهده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) است.

ساکنان پردیس مدتهاست که با شنیده شدن زمزمه‌های ساخت مترو در انتظار این پروژه هستند که می‌تواند به سهولت جابه‌جایی و افزایش جذابیت سکونت در این شهر منجر شود. صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کاهش زمان سفر، کاهش میزان آلودگی محیط زیست، افزایش ظرفیت ترافیکی و اتصال نقاط جمعیتی استان تهران از دیگر مزایای مترو پردیس عنوان می‌شود.

شرکت عمران پردیس و قرارگاه خاتم در حال حاضر منتظر صدور مجوز جابه‌جایی درختان توسط شهرداری تهران هستند و از جاجرود که پورتال تونل‌های مترو است، فعالیت این پروژه آغاز خواهد شد. در این مسیر باید ۵۰۰ اصله درخت جابه‌جا شود که نماینده پردیس در مجلس شورای اسلامی قول پیگیری این موضوع از شهرداری تهران را داده است. گفته می‌شود نامه‌نگاری‌ها با شهرداری تهران از اوایل خردادماه آغاز شده است.

یکی از مهمترین برنامه‌های شرکت عمران شهرهای جدید، توسعه خطوط ریلی بین شهرهای جدید با شهر مادر است که می‌تواند به ایجاد تعادل در بازار مسکن کلانشهرها کمک کند؛ بر این اساس طی سالهای اخیر پنج خط ریلی در دستور کار قرار گرفته که خط هشتگرد – کرج به طول ٢۶ کیلومتر افتتاح شده، خط بهارستان – اصفهان در شرف افتتاح، گلبهار و فولادشهر در حال اجرا و پردیس در آغاز عملیات اجرایی قرار دارد.

حبیب الله طاهرخانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پروژه مترو تهران ـ پردیس که به تصویب هیات دولت رسید از جمله طرحهای مهمی است که ثمراتی همچون سهولت تردد، ایجاد جاذبه سکونتی در شهرهای شرق استان تهران و تعادل بخشی به بازار مسکن پایتخت دارد.

وی افزود: حمل و نقل ریل پایه و توسعه آزادراهی دو سیاست اصلی دوره مدیریت فعلی شرکت عمران شهرهای جدید است. در این خصوص دی ماه سال گذشته آزادراه تبریز ـ سهند را افتتاح کردیم که زمان سفر بین این دو شهر را از ۳۰ دقیقه به ۱۰ دقیقه کاهش داد. دی ماه سال ۱۳۹۸ نیز مترو هشتگرد را به بهره برداری رساندیم. این مهم در حالی صورت گرفت که از زمان کلنگ زنی مترو هشتگرد در سال ۱۳۸۷ تا اوایل سال ۱۳۹۸ پروژه حدود ۷۵ درصد پیشرفت داشت و ۲۵ درصد پیشرفت با سه شیفت کاری شبانه روزی تنها در یک سال پایانی محقق شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طبق تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) عملیات اجرایی پروژه مترو تهران ـ پردیس به زودی آغاز می شود گفت: سال جاری همچنین مترو مجلسی ـ مبارکه ـ بهارستان را افتتاح می‌کنیم. مترو فولادشهر به اصفهان و گلبهار به مشهد نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در حال اجرا است. تجربه نشان داده هرچقدر دسترسی آسان و ایمن ایجاد کنیم جذابیت سکونت را بالا میبریم.

طاهرخانی، تعادل بخشی به بازار مسکن شهر تهران، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا، سبک سازی بار ترافیک و کاهش زمان سفر را از اهداف احداث خطوط ریلی در شهر جدید پردیس دانست.
منبع خبر: خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بر چسب ها

اخبار مرتبط

چند رسانه ای

آخرین اخبار