به گزارش پردیس امروز به نقل از خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس و دیلیمیل، محققان دانشگاه ییل در آمریکا در پژوهش جدید خود دریافتند، ویروسی که به طور مکرر باعث سرماخوردگی می شود یک واکنش ایمنی ایجاد می کند که ممکن است از گسترش ویروس کرونا در بیمار جلوگیری کند.
این مطالعه جدید که به تازگی در مجله «Experimental Medicine» منتشر شده، تأکید میکند، سرماخوردگی میتواند سیستم ایمنی بدن را برای محافظت از فرد در برابر بیمای کووید ۱۹ تقویت کند.
به گفته محققان دانشگاه ییل، پاسخ سیستم ایمنی بدن به سرماخوردگی میتواند شروع یک درمان برای کووید ۱۹ باش، اما آنچه در این روش مهم است زمان بندی است و درمان بابد بالافاصله پس از آلودگی فرد انجام شود.
محققان از دانشگاه ییل دریافتند، ویروسی که به طور مکرر باعث سرماخوردگی میشود، یک پاسخ ایمنی ایجاد میکند که ممکن است از گسترش ویروس کرونا در همان بیمار جلوگیری کند.
نتایج نشان داد که ویروسهای سرماخوردگی ممکن است یک نقطه شروع برای درمانهای بالقوه کووید ۱۹ باشد و بینش جدیدی در مورد نحوه تعامل ویروسها ارائه میدهد.
محققان ییل قبلاً دریافته بودند که چنین واکنش ایمنی ناشی از سرماخوردگی میتواند از افراد در برابر آنفولانزا محافظت کند، بنابراین آنها به دنبال محافظت مشابه در برابر کووید ۱۹ بودند.