تلگرام هم مثل بسیاری از پلتفرمهای بزرگ تولید محتوا، امکان درآمدزایی را فراهم کرده است و صاحبان کانالها میتوانند از این برنامه درآمد کسب کنند. کافی است سرویس بیزینس را فعال کنید.
به گزارش پردیس امروز از خبرآنلاین، همه میتوانند با تبدیلکردن اکانت تلگرام خود به اکانت بیزنس، از قابلیتهای مخصوص کسبوکارها ازجمله ساعتهای کاری، موقعیت مکانی، پاسخهای سریع، پیامهای خودکار، متن مقدمهی سفارشی، پشتیبانی از رباتهای گفتوگو و موارد دیگر بهره ببرند. همچنین امکان کسب درآمد ازطریق کانالها در این پیامرسان فعال شده است.
براساس گزارش زومیت، تلگرام با معرفی سرویس بیزنس خود، شرایطی فراهم کرده است تا صاحبان کانالها بتوانند در این پیامرسان درآمدزایی داشته باشند؛ اما چطور؟
تلگرام بیزنس چیست؟
برنامهنویسان از مدتها قبل رباتهای قدرتمند و مینیاپلیکیشنهای بسیار انعطافپذیر مورد نیازشان را روی پلتفرم رایگان تلگرام توسعه دادهاند. امروزه بسیاری از کسبوکارها در سرتاسر جهان از این رباتها و مینیاپها استفاده میکنند.
همهی کاربران تلگرام اکنون میتوانند بدون هیچ مهارتی در برنامهنویسی، مستقیماً به ویژگیهای مخصوص کسبوکارها در این اپلیکیشن دسترسی داشته باشند و حتی از کانال خود درآمدزایی کنند.
معرفی سیستم کسب درآمد از کانال تلگرام
تلگرام با معرفی سرویس بیزنس، از سیستم کسب درآمد خود برای صاحبان کانالها نیز رونمایی کرد. این پیامرسان ۵۰ درصد از درآمد حاصل از تبلیغاتی را که در کانالها نمایش مییابد به صاحبان آنها پرداخت میکند که بهادعای این شرکت، یکی از سخاوتمندانهترین سیستمهای جایزهای در تاریخ رسانههای اجتماعی محسوب میشود.
شرایط کسب درآمد از کانال تلگرام
کانالهای تلگرام ماهانه بیشاز یک میلیارد بازدید دارند و کانالهای عمومی که حداقل ۱۰۰۰ عضو داشته باشند، نیمی از درآمد حاصل از نمایش آگهیها در کانال خود را دریافت خواهند کرد.
مالکان کانالهای تلگرام میتوانند درآمد خود را بدون هیچ کارمزدی برداشت کنند یا از آن برای سرمایهگذاری مجدد در سیستم تبلیغاتی، خرید نام کاربری کلکسیونی یا قرعهکشیهای پریمیوم استفاده کنند.
چطور درآمد کانال تلگرام را ببینیم و آن را به ریال نقد کنیم؟
- ابتدا باید نرمافزار تلگرام را به جدیدترین نسخه آپدیت کنید. همچنین کانال شما باید بالای ۱۰۰۰ عضو داشته باشد.
- سپس در صفحهی کانال روی سهنقطه در بالا سمت راست یا چپ (باتوجه به زبان تلگرام) ضربه بزنید و وارد Statistics شوید. پس از آن روی Monetization ضربه بزنید و مانند تصویر زیر، پنل جدید تلگرام برای کسب درآمد از تبلیغات را مشاهده کنید.
-
همانطور که گفتیم تلگرام قرار است نصف مبلغی که از تبلیغات کسب میکند را به صاحبان کانالها بدهد؛ برای هر هزار بازدید، ۱ تون (TON) برابر ۳۰ هزار تومان در حساب کانال شارژ میشود.
توجه کنید که پس از کسب درآمد از تبلیغات میتوانید آن را به کیف پول داخل تلگرام منتقل کنید اما فقط در صورتی این کار را انجام دهید که خارج از ایران زندگی میکنید و با شماره غیر ایرانی در تلگرام ثبتنام کردهاید.
بهدلیل محبوبیت و گستردگی بالای تلگرام در دنیا، کیف پولی که برای آن طراحی شده است از قوانین سختگیرانه بینالمللی پیروی میکند و حتماً برای انجام مبادلات در آن باید خود را احراز هویت کنید و از آن جایی که ایران جزو کشورهای تحریمشده است، هرگز توانایی احراز هویت نخواهید داشت و درآمد شما از بین خواهد رفت؛ بنابر این نکات گفتهشده را جدی بگیرید و از صرافیهای داخلی مبلغی را در کیف پول تلگرام واریز نکنید.
بهترین راه نقد کردن درآمد تلگرام برای کاربران ایرانی، استفاده از کیف پول Tonkeeper است
بهترین راه برای نقد کردن درآمد تلگرام (TON) برای کسانی که در داخل ایران هستند و از شمارهی ایرانی استفاده میکنند، استفاده از کیف پول Tonkeeper است که میتوانید آن را از لینک زیر برای سیستمهای عامل مک، ویندوز، iOS و اندروید دانلود کنید.
بعد از اینکه کیف پول Tonkeeper را روی دستگاه خود نصب کردید نیاز دارید آن را در محیط Fragment تعریف کنید. Fragment محیطی است که میتوانید در آن حساب تلگرام و کیف پول مورد نظر خود را به یکدیگر وصل کنید و از این طریق موجودی تلگرام خود را به کیف پول انتقال دهید.
بعد از اینکه موجودی تلگرام را، که بهصورت ارز دیجیتال Ton است، به کیف پول Tonkeeper منتقل کردید، میتوانید آن را به صرافیهای داخلی انتقال دهید و به ریال نقد کنید. Tonkeeper مانند بسیاری از کیف پولهای غیرحضانتی از قوانین سختگیرانهی احراز هویت پیروی نمیکند و هر فرد امنیت کیف پول خود را تعیین میکند؛ از این رو مشکلی با صرافیهای داخلی ندارد.
در زمان نگارش مقاله ممکن است Fragment دردسترس همه نباشد؛ همانطور که پیشتر گفتیم و در اسکرینشاتهای بالا دیدید، گزینهی Withdraw via Fragment هنوز فعال نیست؛ اما تلگرام وعده داده است که Fragment در هفتههای آتی دردسترس قرار میگیرد. بهمحض تحقق وعدهی تلگرام، زومیت نیز مقالهی پیشرو را با اطلاعات دقیقتری بهروز خواهد کرد.
آن دسته از کاربران ایرانی که تمایل دارند مبادلات خود را در محیط تلگرام انجام دهند، میتوانند از بات تلگرامی Crypto Bot استفاده کنند که قابلیت فروش، خرید و ذخیرهی ارزهای دیجیتال را مستقیماً در تلگرام دارد و مشکلی با صرافیهای داخلی نیز ندارد؛ اما توصیه میکنیم که برای انتقال امن و بیدردسر Ton از محیط Fragment استفاده کنید.
توجه داشته باشید که برای درآمدزایی از کانال تلگرام نیازی به پریمیومکردن اکانت خود ندارید، صرفاً همینکه کانال شما بیشاز هزار عضو فعال داشته باشد کافی است؛ البته باید دقت کنید که درآمد حاصل از تلگرام از سایر پلتفرمهای مشابه مانند یوتیوب بسیار کمتر خواهد بود؛ زیرا امکان تقلب در بازدیدهای تلگرام بیشتر است و امنیت آن مشابه سرویسهای گوگل نیست. احتمالاً تلگرام نیز در آینده برای جذب افراد به تبلیغ در این پیامرسان، سیاستهای امنیتی جدیدی را در پیش خواهد گرفت.
سیستم تبلیغاتی مبتنیبر رمزارز TON
تلگرام همچنین نوع جدیدی از آگهیها را معرفی کرده که امکان خریداریشان با TON Coin وجود دارد؛ رمزارزی که بر بستر بلاکچین TON توسعه یافته است. دلیل انتخاب بلاکچین TON، به کارمزد کم و سرعت بالای انجام تراکنشهای آن بازمیگردد. این شبکه همچنین رکورددار بیشترین تعداد پردازش تراکنش درهرثانیه محسوب میشود.
هر کاربر میتواند ربات یا کانال تلگرامی خود را با کمترین بودجهی ممکن، حتی در حد چند TON، تبلیغ کند. حال این موجودی میتواند از درآمد دریافتی حاصل از نمایش تبلیغات در کانال فرد افزایش یافته باشد یا بهصورت مستقیم به کیف پول واریز شده باشد.
هنگام ساخت آگهی در تلگرام میتوانید کانالهایی را که قصد دارید آگهیتان در آنها نمایش یابد، انتخاب کنید؛ بنابراین کنترل کاملتری بر مخاطبان تبلیغاتتان خواهید داشت.
توجه کنید که برای واریز ارز دیجیتال به کیف پول داخلی تلگرام نیز باید تمام مراحل احراز هویت را بگذرانید که برای کاربران ایرانی چنین چیزی ممکن نیست؛ پس اگر قصد دارید کانال خود را تبلیغ کنید باید از روشی غیر از کیف پول داخلی تلگرام استفاده کنید.
سرویس جدید تلگرام بهزودی بهصورت گستردهتری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت و اخبار و آموزشهای بیشتری از آن در زومیت منتشر میشود. اگر به این دست از مطالب علاقهمندید پیشنهاد میکنیم برای مطالعهی آموزش کامل تلگرام و بسیاری از آموزشهای کاربردی دیگر، روزانه زومیت را دنبال کنید.