روزنامه همشهری نوشت: اگر چادر و اقلام عفاف و حجاب بهعنوان اقلام فرهنگی به رسمیت شناخته شوند، قطعا با دریافت اعتبارات لازم با کاهش چشمگیر قیمت مواجه خواهیم بود.
عید امسال خیلی از خانمهای چادری و خانوادههای مذهبی نتوانسته و نمیتوانند چادر نو بخرند! در کنار افزایش تمام قیمتها و هزینهها، چادر مشکی هم رشد قیمت چشمگیری را تجربه کرد. رشد قیمت چادر، آن هم در کنار حساسیتهای جامعه در مسئله عفاف و حجاب و سنتی بودن جامعه ایرانی، میتواند میزان اقبال به این کالا را در بین خانوادهها با چالش مواجه کند. متأسفانه دیگر از چادرهای مناسب باکیفیت بهدلیل قیمت بالا در عرضه بهعنوان حجاب لاکچری یاد میشود. در حال حاضر یک قواره چادر حدود یکمیلیون تومان قیمت دارد و یک خانواده کارگر چیزی نزدیک به یکچهارم حقوق ماهانهاش را باید برای خرید یک قواره چادر هزینه کند. حالا اگر این خانواده یک یا ۲دختر هم داشته باشد، این هزینه ۲ یا ۳برابر هم میشود.
ما وقتی دردی را درمان نکنیم، با گذشت زمان این درد بدخیمتر شده و درمانش سختتر و گاهی ناممکن میشود. ما در همه این سالها جز شعار، کاری برای چادر و فرهنگ حجاب انجام ندادهایم. راهحل مشکل گرانی چادر، شناخته شدن آن بهعنوان کالای فرهنگی است که اگر چادر و اقلام عفاف و حجاب بهعنوان اقلام فرهنگی به رسمیت شناخته شوند، قطعا با دریافت اعتبارات لازم با کاهش چشمگیر قیمت مواجه خواهیم بود.