به گزارش پردیس امروز به نقل از خبرگزاری فارس، سازمان جهانی بهداشت قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۱، ۴۰درصد از جمعیت هر کشور را در برابر کووید ۱۹ واکسینه کند.
سازمان جهانی بهداشت ابتکاری را برای واکسیناسیون ۴۰ درصد از جمعیت هر کشور در برابر همهگیری تا پایان سال ۲۰۲۱ و ۷۰ درصد تا اواسط سال ۲۰۲۲ با اولویت دادن به واکسن به کشورهای کمدرآمدتر، بهویژه کشورهای آفریقایی اعلام کرد.
تدروس ادهانوم قبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری گفت: «امروز WHO استراتژی دستیابی به واکسیناسیون جهانی کووید ۱۹ را تا اواسط سال ۲۰۲۲ آغاز میکند؛ این استراتژی راهی را نشان میدهد که همه باید با هم طی کنیم تا به اهداف خود در مورد واکسیناسیون ۴۰ درصد از جمعیت هر کشور تا پایان امسال و ۷۰ درصد تا اواسط سال آینده برسیم».
به گفته تدروس ادهانوم قبریسوس، دستیابی به این اهداف حداقل به ۱۱ میلیارد دز واکسن نیاز دارد، که به جای مشکل تامین با مشکل تخصیص مواجه است.
رئیس «WHO» یادآور شد: با تولید جهانی واکسن که در حال حاضر در حدود ۱.۵ میلیارد دز در ماه است، منابع کافی برای دستیابی به اهداف ما وجود دارد، به شرط آنکه آنها به طور عادلانه توزیع شوند.
براساس سوابق موجود، بیش از ۶.۴ میلیارد دز واکسن در حال حاضر در سطح جهان تجویز شده است و تقریباً یک سوم جمعیت جهان به طور کامل در برابر کووید ۱۹ واکسینه شدهاند. با این حال، کشورهای کم درآمد کمتر از نیمی از درصد واکسنهای جهان را دریافت کردهاند و در آفریقا، کمتر از پنج درصد مردم به طور کامل واکسینه شدهاند.
در اوایل سال جاری، WHO برای همه کشورها این هدف را قرار داد که ۱۰ درصد از جمعیت خود را تا پایان ماه سپتامبر واکسینه کنند، اما ۵۶ کشور به این هدف نرسیدند. این امر باعث شد آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در راه اندازی آخرین استراتژی به رئیس سازمان بهداشت جهانی بپیوندد.
منبع خبر: خبرگزاری فارس