اصرار آرش میراسماعیلی بر کلیدواژه «بچه نظام»

جایگاه من از رئیس فدراسیونی نیامده که بخواهم به آن بچسبم. اگر یک روز هم باشم با قدرت ادامه می‌دهم. نسبت به این مسائل بی‌تفاوت هستم و این راز موفقیت ما بوده است. روز اول با آقای سجادی (وزیر ورزش) پیمان بستیم. من بچه نظامم و بار‌ها سیلی خوردم، چه از بیگانگان چه داخلی‌ها

روزنامه شرق نوشت: آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو، روز‌های دشواری را از لحاظ مدیریتی سپری می‌کند. او که به‌تازگی از سوی فدراسیون جهانی جودو چراغ سبز گرفته که در رقابت‌های بین‌المللی آتی شرکت کند، پایان محرومیت‌های جودو را برای خودش برگ برنده‌ای می‌داند و معتقد است به‌زودی قرار است قدرت جودوی ایران را بار دیگر به رخ بکشد. این ادعا در شرایطی مطرح شده که فدراسیون جودوی ایران چهار سال به دلیل ممانعت ورزشکاران این رشته از رویارویی با رقبای اسرائیلی تحریم شده و در روز‌های آتی قرار است این محرومیت به پایان برسد.

با وجود آنکه این نوع محرومیت یکی از سنگین‌ترین محرومیت‌هایی بوده که اخیرا نسبت به یک رشته ورزشی اعمال شده، ولی میراسماعیلی می‌گوید در همین پرونده هم موفق بوده و توانسته رأی محرومیت دائمی را بشکند و به چهار سال تقلیل دهد. گو‌اینکه درباره چنین ادعایی هم حرف‌و‌حدیث زیاد است و بسیاری آن را پای تفسیر نادرست از رأی اولیه دادگاه عالی ورزش در این زمینه می‌دانند. «اتفاقی که افتاد این بود که برخی مغرضین داخلی شکستن رأی تعلیق دائم را موفقیت برای ما نمی‌دانستند. این یک افتخار برای ما بود که تعلیق دائم را شکستیم و هیچ پیش‌شرطی هم دیگر نگذاشتند. چهار سال ما تعلیق شدیم که شرایط سختی بر ما حاکم شد، اما یاد گرفتیم که تلاش کنیم. اتفاقات بزرگی را رقم زدیم و اگر هر رئیس فدراسیون دیگری جای من بود کار را رها می‌کرد و آن رشته از بین می‌رفت».

البته که داستان محرومیت جودو و پایان چنین محرومیتی تنها موضوعی نیست که میراسماعیلی را این روز‌ها زیر ذره‌بین برده است. در روز‌های اخیر شایعاتی مربوط به تشکیل یک پرونده در دادگاه علیه او صورت گرفته و حتی بار روانی این ماجرا به قدری بوده که به قلب این رئیس فدراسیون زده است. او چند روزی به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری بود، ولی با همان شرایط که به ادعای خودش هنوز هم به بهبودی کامل نرسیده است، روبه‌روی تعدادی از خبرنگاران نشست تا درباره شرایط این روزهایش صحبت کند.

تأکید میراسماعیلی بیشتر روی اتهاماتی بود که اخیرا علیه او مطرح شده است. میراسماعیلی می‌گوید چنین وصله‌هایی به او نمی‌چسبد: «همه شرایط شخصی من را می‌دانند. من از یک خانواده مستضعف آمدم، اما نان بازوی خودم را خوردم. همه می‌گویند من مقابل اسرائیل مبارزه نکردم، اما مدال‌های جهانی و آسیایی من را نمی‌بینند. ۱۵ سال عضو تیم ملی بودم و همیشه سالم زندگی کردم. نه شورای شهر بودم و نه مجلس که بخواهند انگی به من بزنند. من ۱۰ تا ۱۲ میلیارد در یک سال گذشته برای جودو آوردم. اگر دنبال دزدی بودم شاید از آن آورده‌ای که آوردم استفاده می‌کردم. سعی کردم همیشه صادقانه کار کنم و مثل برخی که به میزشان چسبیده‌اند، نبودم. چهار سال است حساب شخصی‌ام بسته است و با حساب پسرم کار می‌کنم. به من چند روز پیش گفتند به خاطر مالیات دو‌میلیاردی فدراسیون می‌خواهند دستگیرت کنند. گفتم به خاطر مالیات کسی را نمی‌گیرند، اما باید مسئولان ورود کنند که چرا اداره مالیات فدراسیون‌ها را اذیت می‌کند و برخورد چکشی دارد. در بحث پرونده پیش‌آمده، باید به یکی از مسئولان دادگستری اخطار بدهم که بی‌مورد به موضوع ورود کرد، وگرنه مجبورم افشاگری کنم. از زمانی که او به پرونده ورود کرد، روند پرونده تغییر کرده است. او باید عدالت را رعایت کند وگرنه اتفاقات خوبی رخ نخواهد داد».

به نظر می‌رسد صحبت‌های آرش میراسماعیلی درباره موضوعات مالی مربوط به اتهاماتی است که اخیرا یکی از خبرگزاری‌ها بدون اینکه اسمی از او بیاورد منتشر کرده و پایش را به یک پرونده مالی کشانده است. اشاره او به اینکه «اگر به دنبال دزدی بودم.» پاسخی مقطعی به همین بخش از شایعاتی است که درباره او رواج پیدا کرده است. میراسماعیلی البته در کنار این موضوع از فرصت به‌دست‌آمده نهایت استفاده را برد و گفت: «جایگاه من از رئیس فدراسیونی نیامده که بخواهم به آن بچسبم. اگر یک روز هم باشم با قدرت ادامه می‌دهم. نسبت به این مسائل بی‌تفاوت هستم و این راز موفقیت ما بوده است. روز اول با آقای سجادی (وزیر ورزش) پیمان بستیم. من بچه نظامم و بار‌ها سیلی خوردم، چه از بیگانگان چه داخلی‌ها. از یک فدراسیون عربی زنگ زدند گفتند یک نفر یک برگه دستش گرفته و به همه می‌دهد که بگوید شرایط این‌گونه است. این برای یک ایرانی دردآور است. تا روزی که هستم تمام تلاشم را می‌کنم و همه برنامه‌هایم را پیش می‌برم».

میراسماعیلی حداقل روز گذشته رئیس چندان خوش‌شانسی هم نبود؛ چون درست در زمان برگزاری همین نشست خبری که تلاش می‌کرد خودش را از اتهامات مطروحه مبرا کند، با اتفاقی شوکه‌کننده روبه‌رو شد. بیرون از ساختمانی که او مشغول صحبت با خبرنگاران بود، عده‌ای تجمع کرده و در شرایطی که به‌وضوح صدایشان شنیده می‌شد علیه او شعار می‌دادند. شعار‌های آن‌ها مشخصا رئیس فدراسیون جودو و وزیر ورزش را نشانه رفته بود. درباره علت دقیق این تجمع اخبار رسمی در دسترس نیست، ولی ایسنا در خبری کوتاه اشاره کرده که بروز مشکلات در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان باعث شکل‌گیری چنین تجمعی شده است. موضوعی که البته با توجه به شعار‌های سرداده‌شده چندان منطقی به نظر نمی‌رسید؛ به‌ویژه اینکه با توجه به دست‌نوشته عده‌ای از همین معترضان، تجمع مذکور با هدف استعفای آرش میراسماعیلی شکل گرفته بود.

با وجود چنین جوی، رئیس فدراسیون جودو شکل‌گیری همین تجمع را هم به مخالفانشان ربط داد و گفت: «این کار بی‌اخلاقی یک‌سری افراد منفعت‌طلب است. این افراد خوشنام نیستند و در دوران قهرمانی مربیگری یا دورانی که فدراسیون بودند دستشان برای همه رو شده است. شب توهم زده بود، صبح پیام داد گفت من باید سرمربی تیم ملی شوم و وقتی قبول نکردم شروع به سنگ‌اندازی کرد یا اینکه دان‌۸ از من می‌خواهد. برخی‌ها اینجا بودند و منفعت داشتند و ارتزاق می‌کردند و حالا که رفتند دستشان کوتاه شده است. حالا هم چهار تا بچه را تحریک کرده‌اند. این حرکات پوپولیستی است و فایده‌ای ندارد. در مجمع هم دیدیم که خانواده جودو جوابشان را داد و این راهی که رفتیم را مهر تأیید زدند».

به‌هر‌روی آرش میراسماعیلی در یک سو و وزیر ورزش در سطحی بالاتر در سوی دیگر این روز‌ها درباره اتفاقات فدراسیون جودو مورد هجمه قرار گرفته‌اند؛ به‌طوری‌که حتی شایعه شده قرار است به دلیل پاره‌ای از مشکلات به وجود آمده احتمالا عذر این رئیس خواسته شود. موضوعی که میراسماعیلی به‌طور‌خاصی تکذیبش می‌کند و می‌گوید: «هر‌وقت بگویند خداحافظ ما هم می‌گوییم خداحافظ. تا الان کسی چیزی نگفته و همه این جوسازی‌ها را تجربه کرده‌ایم».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بر چسب ها

اخبار مرتبط

چند رسانه ای

آخرین اخبار